V računovodskem servisu Simona Klančnik s.p. se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do družbe in do svojega okolja, zato želimo s svojim delovanjem čim več prispevati k njunem razvoju. Naša najvišja vrednota je delati v dobrobit človeka, družbe in okolja.

Za boljšo življenje v družbi prispevamo v obliki sponzorstva in donatorstva. Pri tej aktivnosti nam glavni cilj ni neposredna promocija naših izdelkov in naše firme, temveč predvsem doprinos k dvigovanju družbene, umetniške in kulturne zavesti.

Ustvarjanje lepih in veličastnih gibov, ki se kot v najlepših sanjah stopijo z ritmom glasbe in odvalovijo po prostoru, je cilj, ki mu sledijo dobre mažoretke. Takšnim idejam z veseljem sledi tudi naše podjetje Interfin, ki se je zato odločilo sponzorsko pomagati Klubu dupleških mažoretk, da bodo mažoretke lahko izpopolnjevale svoje plesno znanje in odkrivala nove kakovosti plesnega giba. Vsi vemo, da so otroci čudovita, čista in zelo ustvarjalna bitja, pomagajmo jim uresničiti njihove sanje.

Klub dupleških mažoretk

Dupleške mažoretke

Humanitarne dejavnosti

V Interfinu redno namenjamo donatorska sredstva v humanitarne namene in skušamo pomagati tistim, ki jih življenje prikrajša za osnovne življenjske radosti. Naj še zapišemo, da se ob vsaki donaciji potrdi dejstvo, da dobrodelnost osrečuje tako tistega, ki prejema, kot tistega, ki daje. V letošnjem letu smo sponzorirali Humanitarni zavod VID ter Misijonsko središče Slovenije.

Humanitarni zavod VID
(Humanitarnost, Socialno delo)
Planina 3
4000 Kranj  
Telefon: 04  20-139-30  
Fax: 04 20-139-32  
 
TRR: ABANKA d.d. Enota Kranj 05100-8010018831
 
Kontaktna oseba: Marija Oštir Pajestka
Elektronska pošta: dobrodelnost@zavod-vid.si

"Če imate nasmeh na ustih, ga lahko še komu podarite." – Blaise Pascal