Bila sem prepričana, da sem že skoraj profesionalec fotograf, dokler mi niso v fotografskem tečaju razložili, da bom "profi" le z nekaj popravki (beri učenja osnovnih tehnik). In tako sem bila na fotografskem tečaju, ki ga je vodil g. Marjan Laznik, tečaju, kjer smo se imeli super, se veliko naučili in sedaj vam ga priporočam. Tečaj se prične v torek, 09.09.ob 19.uri v poslovnih prostorih Fotomedie, Marjan Laznik s.p., na Radvanjski 43 v Mariboru.

Vsi srečneži, ki boste s seboj prinesli tole pismo imate 10 % popusta. To vam podarjam, povejte g. Marjanu, da za vas plača 10 % Simona. Želim vam veliko sreče in dobrih fotk.

Več o tečaju, kje, termin srečanj,…

Počitnice so (žal) že za nami. Poležavali smo na soncu, se namakali v morju, ali pa se potepali po hribih. Dogodke je bilo potrebno dokumentirati in v ta namen ste že nabavili nov fotoaparat, ali pa ga še boste (ponudba fotoaparatov).

Če boste po pregledu posnetih fotografij nad nekaterimi razočarani, je morda čas, da se nam pridružite. Za vas smo pripravili fotografski tečaj, na katerem vas bomo opozorili na pomembne malenkosti in vas naučili, kako obvladati vaš fotoaparat in narediti fotografije, katere vam bodo vaši prijatelji zavidali.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom, pa tudi tistim, ki se s fotografijo sicer že ukvarjate, pa imate občutek, da vam manjka strokovna razlaga uporabe fotoaparata in načina fotografiranja ali pa samo nekaj praktičnih strokovnih nasvetov.

Vsem kupcem kateregakoli digitalnega fotoaparata iz naše spletne trgovine tečaj podarimo!

Trajanje tečaja:
Tečaj traja šest dni po 2 uri v dveh tednih in skupnem številu 12 ur (oz. po dogovoru) ter je razdeljen v teoretičen in praktičen del.

Datum tečaja:
torek 9. september (ob 19.uri)
četrtek 11. september (popoldan oz. zvečer)
ponedeljek 15. september (popoldan oz. zvečer)
sreda 17. september (popoldan oz. zvečer)
četrtek 18. september (popoldan oz. zvečer)
sobota 20. september (dopoldan)

Razen torka 9.septembra 2008 ob 19.uri so ostali datumi okvirni in jih po dogovoru s tečajniki lahko spremenimo.

Vir:fotomedia.si