ODPRTO NOVO!!! 17. julij: Zavod objavlja novo Javno povabilo delodajalcem (javno povabilo – v PDF obliki) za izvedbo projektov Usposabljanja na delovnem mestu za leto 2008. Delodajalec lahko predloži le eno ponudbo za izvedbo projekta usposabljanja, ta pa lahko vsebuje več programov usposabljanja brezposelnih oseb na konkretnih delovnih mestih. Ponudbo je potrebno predložiti na pristojno območno službo Zavoda. Projekti usposabljanja se morajo zaključiti do 31. decembra 2008.

Povabilo je odprto do porabe sredstev oziroma do 15. novembra 2008.

V kolikor želite, da vam pomagam pri pripravi ponudbe, pokličite Simono Klančnik na brezplačni telefon 080 70 76 med 9. in 14. uro vsak dan ali mi pišite na simona@interfin.si

Vesela bom vašega klica. Izkoristite ponudbo, ki vam jo daje država 🙂


ZAPRTO! 15. april: Zavod objavlja Javno povabilo delodajalcem (javno povabilo – v PDF obliki) za izvedbo projektov Usposabljanja na delovnem mestu za leto 2008. Delodajalec lahko predloži le eno ponudbo za izvedbo projekta usposabljanja, ta pa lahko vsebuje več programov usposabljanja brezposelnih oseb na konkretnih delovnih mestih. DDV po tem javnem povabilu ne sodi med upravičene stroške projekta. Ponudbo je potrebno predložiti na pristojno območno službo Zavoda. Projekti usposabljanja se morajo zaključiti do 30. septembra 2008. Povabilo je odprto do porabe sredstev oziroma do 15. avgusta 2008.

Ponudba za izvedbo aktivnosti Usposabljanja na delovnem mestu (v PDF obliki)

Pogodba z izvajalcem (v PDF obliki)

Pogodba z osebo (v PDF obliki)

Obrazec Poročilo o uspešnosti (v PDF obliki)

Priloga k poročilu Dejanski stroški izvedbe – za osebo (v PDF obliki)

Priloga k poročilu Dejanski stroški izvedbe – za program (v PDF obliki)

Evidenca ur mentorja (v PDF obliki)

Lista prisotnosti za mesec (v PDF obliki)

Zahtevek za povračilo stroškov projekta (v PDF obliki)

Seznam kontaktnih oseb na Območnih službah ZRSZ (v PDF obliki)

VIR:Zavod za zaposlovanje RS