Ponosna sem, da vam lahko predstavim našo računovodsko stranko in mojo hčerko Tino Kramberger, predsednico kluba dupleških mažoretk.

Predsednica kluba Tina se predstavi:

POLETJE MAŽORETK

Bliža se jesen, začela se je šola, nam pa misli še vedno uhajajo k poletju. To je bilo namreč za nas nekaj drugačnega, novega in razburljivega. Po uspešni prireditvi ob desetem rojstnem dnevu kluba smo odšle na dvotedenske počitnice v Punat.

No, pravzaprav niso bile ves čas samo počitnice. Med kopanjem, igranjem kart, vragolijami v vodi in spoznavanjem drugih otrok smo našle čas še za mažoretno palico. In ne samo to – še druge smo učile! To je bila dobra izkušnja za punce, ki so bile po skupnem tečaju neznansko utrujene. Obljubile so mi celo, da bodo odslej na naših vajah bolj pridne, saj vidijo, kako naporno je lahko učenje že preprostih stvari. Še dobro, da imajo veliko energije in so bile hitro pripravljene za druženje, zabavo in nastope. Teh smo imele kar nekaj, in sicer na tematskem večeru »pokaži, kaj znaš«, v popoldanski delavnici mažoretnega tečaja, na karnevalu Punata (podobno kot pust), na osrednjem trgu Punata … Zgodila se nam je tisoč in ena stvar ter ostal tisoč in en spomin.

Pravkar poteka VPIS v novo mažoretno skupino, vljudno vabim vse deklice, ki si želijo popestritve, zabave in druženja starosti od 7 do 10 let, da se nam pridružijo. Za vse informacije sem na voljo na telefonski številki 031 348 414 ali na e-mailu tina.kramberger@gmail.com.

Oglejte si naš nastop: YouTube-Klub dupleških mažoretk