Skip to main content Skip to search

Informacije

Pogoji uporabe:

Vse informacije, ki so objavljene na strani www.interfin.si so zgolj v informativne namene. Namenjene so obiskovalcem v pomoč, vendar jim ne zagotavljamo popolnosti, ažurnosti in pravilnosti spletnih povezav. Lastnik strani na spletni strani ne trži davčnih svetovanj in računovodskih svetovanj.
Pri oblikovanju strani se zelo trudimo, dodajamo novitete, vendar ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršnokoli neposredno ali posredno škodo ali druge neprijetnosti, ki bi nastala zaradi uporabe te stani. Uporabniki bralci te informacije in povezave uporabljajo na lastno odgovornost.

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov:

Podatke, ki jih stran hrani o uporabniku (podatki ob prijavi na novice, IP številka v log datotekah) oziroma njegovi uporabi strani, bomo hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Podatki ki jih vnesete v obrazce kjer naročate svetovanje, izdelke, ali storitve, oziroma se prijavljate na seminarje so posredovani tretjim osebam, ki izvajajo te storitve, oziroma prodajajo te izdelke.