Skip to main content Skip to search

Reference

Imamo večletne izkušnje na področju vodenja računovodstva in financ pri domačih in tujih podjetjih.

Sodelujemo z več kot 100 podjetji na področju računovodstva in več kot 200 podjetji na področju izterjave dolgov, odkupov terjatev.

Posebej nas veseli delo na področju organizacije modernega računovodstva, ki stranki omogoča enostaven in učinkovit način sodelovanja z računovodskim servisom. Nadaljujemo z izobraževanjem in pridobivamo izkušnje, ki jih nato delimo z našimi uspešnimi strankami.

Pri svojem delu sodelujmo z znano revizijsko hišo, priznanim odvetnikom ter različnimi davčnimi inšpektorji.

V podjetju zaposlujemo računovodje, ki so natančni, ažurni, urejeni in odgovorni, se stalno izobražujejo in imajo najmanj 10 let delovnih izkušenj na področju računovodstva.

Z uporabo strokovnega znanja in izkušenj se bomo sistematično poglobili v razumevanje poslovanja vašega podjetja z namenom, da vam na enostaven in učinkovit način posredujemo računovodske, finančne in davčne informacije za uspešno vodenje vašega podjetja.

Ob morebitnem razgovoru za sodelovanje vam z veseljem posredujemo kontakte naših strank, da preverite kakovost naših storitev iz prve roke.

Imena naših strank ne objavljamo zaradi varovanja osebnih podatkov in odnosa med nami in strankami, ki mora temeljiti na zaupnosti.

Se vam zahvaljujemo in vas vabimo med nas.

Simona Klančnik