Skip to main content Skip to search

Referenca Majda Heinrich

Z gospo Simono Klančnik, direktorico podjetja IN-FIT, d. o. o. iz Maribora, sodelujemo že več kot 15 let. Za naše podjetje ELMIS d. o. o. iz Maribora opravlja finančno-računovodske storitve in s svojo strokovno ekipo skrbi za celoten finančni inženiring. Posebej cenim njihovo natančnost, hiter pretok informacij in strokovnost. Redno in sprotno nas seznanjajo z novitetami na finančnem in računovodskem področju. Vedno najdejo ustrezno rešitev tudi v situaciji, ki je na prvi pogled videti nerešljiva. Zaradi profesionalnega odnosa bi sodelovanje z njimi priporočala tudi drugim.

Čeprav sem že upokojena, še vedno z največjim veseljem delam oz. pomagam pri različnih poslih v našem družinskem podjetju, ki posluje že 27 let.

Pri mojem delu, predvsem v obdobju aktivnega delovanja, me je najbolj motiviralo dejstvo, da sem lahko samostojno opravljala svoje delo, da smo skupaj z družinskimi člani sami sprejemali pozitivne odločitve za nadaljnji razvoj podjetja, predvsem pa želja, da bomo pošteno, marljivo in pogumno nadaljevali zastavljeno pot.

Moj nasvet za podjetnike je, da bodite pogumni in pošteni, predvsem pa verjemite vase in v svoje odločitve. Pošteno delo in medsebojni poslovni odnosi pa naj bodo navdih za nadaljevanje ali začetek ustvarjanja resničnosti na zastavljeni poslovni poti.

Majda Heinrich,

lastnica podjetja Elmis, d. o. o.