Vabimo vsa podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da nam posredujete svoj interes oz. interes vaših članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 in sejmih, ki se bodo odvijali v prvem četrtletju leta 2022.
SPIRIT Slovenija kljub trenutnim zdravstvenim in gospodarskim razmeram pospešeno izvaja aktivnosti, ki bodo slovenskim podjetjem omogočale prihodnje uspešno mednarodno poslovanje. Med drugim s tujimi sejmišči intenzivno komuniciramo o sejemskih dogodkih, ki se bodo odvijali v letu 2021 in 2022, saj želimo v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva, ki jih izvajamo na mednarodnih sejmih, slovenskim podjetjem zagotoviti učinkovite in uspešne predstavitve tudi v prihodnjem časovnem obdobju. Zato vabi podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, k posredovanju interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 in sejmih, ki se bodo odvijali v prvem četrtletju leta 2022.

SPIRIT Slovenija v okviru skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica je konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice izvede skupen izvajalec postavitve.

Podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja vabimo, da nam posredujete svoj interes oz. interes vaših članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2021 in sejmih, ki se bodo odvijali v prvem četrtletju leta 2022.

Več informacij: SPIRIT Slovenija

VIR: https://www.spiritslovenia.si/razpis/347