Skip to main content Skip to search

Archives for Seminarji

 Individualni seminar coaching

11.01.2019

Obvladovanje stresa na delovnem mestu

Stres na delovnem mestu, še posebej, če traja dalj časa, negativno vpliva na zdravje in zadovoljstvo zaposlenih ter je pogost vzrok nižje storilnosti in bolniške odsotnosti. Delavnica obsega interaktivno svetovalno predavanje, delo na lastnih primerih in učenje tehnik za spoprijemanje s stresom. Namen delavnice je poučiti udeležence, da sami zavzamejo aktivno vlogo pri prepoznavanju in uravnavanju stresa. Vsebinsko je prilagojena konkretnim dejavnikom stresa, ki so jim izpostavljeni udeleženci (zahteve dela, medosebni odnosi, organizacijska klima, itd.).

Delavnica vključuje vsebine:

  • izvor in funkcija stresa, telesne, psihične, socialne posledice stresa,
  • prepoznavanje stresorjev in stresnih reakcij pri posamezniku,
  • usmeritve in priporočila za spoprijemanje s stresom (izdelava osebnega načrta za spoprijemanje s stresom),
  • preventivno delovanje – predvidevanje, načrtovanje, razporeditev nalog, dela, časa, ravnotežje delo/družina/prosti čas…,
  • umirjanje stresne reakcije, prekinitev avtopilota, prevzem kontrole nad seboj,
  • metoda čuječnosti, sproščanje, relaksacijske tehnike.
Read more

S pravimi informacijami do uspešnega podjetja

Od leta 2011 sem vpletena v svet podjetništva. V podjetju, kjer sem bila zaposlena, kot podjetniška svetovalka, smo bili 2 po številu registracij podjetij na VEM točki takoj za registrom AJPES . V tem podjetju sem začela tudi predavati ter bila leta 2012 predavateljica v projektu samozaposlitve, kjer sem predavala tematiko marketinga. 

Sedaj imam svoje podjetje ter delam v računovodskih vodah, saj je moje mnenje, da mora vsak dober podjetnik poznati osnove računovodstva, v kolikor želi uspešno voditi svoj podjetje. Podjetništvo razumem in ga podpiram z dušo in srcem. Sama imam dober “back up” tako zasebno, kot poslovno ter strahu ne občutim – vidim le izzive. Ker že sama beseda »strah« hromi človeka, smo se v  sodelovanju s podjetjem IN-FIT d.o.o. – ki ima dolgoletno podjetniško tradicijo – odločili, da sestavimo seminar z naslovom

»S pravimi informacijami do uspešnega podjetja – PRIJAVE SO ZAKLJUČENE”

VSEBINA SEMINARJA

Hitri prelet: 

Read more

Komuniciranje s strankami

Komuniciranje s strankami

Stranke, s katerimi komunicirate, so si med seboj zelo različne. In ker seveda želite, da bo vaša komunikacija z njimi učinkovita, tako da boste na koncu zadovoljni vsi, se udeležite naše poučne delavnice.
Namen:Seminar je namenjen tistim sodelavcem, ki imajo pri svojem delu veliko stikov s strankami.

Vsebina in potek: 

Read more